728x90.gif

pátek 26. srpna 2011

FreakShare.com - FAQ

Co je freakshare?
FreakShare.com je poskytovatel online filehostingových služeb, kam můžete vkládat své soubory a sdílet je s každým, kdo navštíví váš soukromý odkaz ke stažení.
Freakshare nabízí služby jak zdarma, tak i za peníze.

Proč bych měl používat freakshare?
Vždy, když potřebujete poslat soubor, který je příliš velký na e-mail, můžete využít služeb FreakShare.com. Pokud potřebujete bezpečnou vzdálenou datovou kapacitu pro ukládání záloh atd, freakshare nabízí řešení pro vaše data. V případě, že chcete přístup k osobním údajům z různých počítačů a nechcete s sebou nosit USB klíčenku, freakshare je perfektní způsob, jak toho dosáhnout.

Jak mohu použít freakshare?
Uživatelé mohou nahrávat velké soubory v jednom kroku a zpřístupnit je každému, kdo navštíví jejich odkaz ke stažení. Musíte však sdílet tento odkaz se svými přáteli, partnery nebo rodinou. Odkaz ke stažení je přístupný pouze osobě, která má soubor uložený. Tímto způsobem jsou data zabezpečena proti neoprávněnému přístupu.
Služba je zdarma a je financována z reklam a prémiových účtů.
Na rozdíl od bezplatné služby je možné pro různá časová období zakoupit Premium účet, který nabízí další funkce, jako je větší úložný prostor, stahování po přerušení, větší rychlosti stahování bez čekání, vícenásobné stahování nebo podporu pro download akcelerátory.

Mohu na Freakshare hledat soubory ke stažení?
Ne! FreakShare.com chrání soukromí všech uživatelů. Pouze osoba, která soubor uložila dostane odkaz ke stažení. Tato osoba rozhodne, kdo by měl mít přístup k odkazu.

Smažete mé neaktivní soubory?
Ano, po 120 dnech nečinnosti. Soubory nahrané s prémium účtem však nebudou smazány nikdy.

Co je Premium účet?
S Premium účtem můžete stahovat bez čekání a omezení. Stačí otevřít odkaz na freakshare a stahování hned startuje!

Mám Premium účet, ale stahování probíhá pomalu?
Pokud jste opravdu prémie uživatel a stahování je pomalé, kontaktujte FreakShare zde http://freakshare.com/contact.html a uveďte následující informace:
- Zemi, kde žijete
- Downloadspeed dostanete
- Downloadspeed se můžete dostat s připojením obvykle
- Který soubor, který jste si stáhli
- poskytovatele internetového připojení a prohlížeč.

Jak mohu stáhnovat?
Stačí otevřít odkaz FreakShare.com - např. http://freakshare.net/files/x83das/example.rar.
Pokud nejste Premium uživatel, budete muset trochu počkat. Potom klikněte na tlačítko ke stažení zdarma a stahování začne.

Nejdou stáhnout nějaké soubory, co mám dělat?
Povolte Javascript a cookies ve vašem prohlížeči. Pokud nemáte premium účet, musíte deaktivovat download akcelerátor nebo proxy software. Také je možné, že jsme vám zablokovali v důsledku velkého provozu či podvádění.

Systém mi oznámil, že jsem už stahoval nebo jsem stáhl příliš mnoho souborů, nic jsem však nestahoval?
Systém kontroluje vaši IP-adresu, aby se počítala stažení. Dostanete-li takovou zprávu a opravdu jste nic nestahoval, pak používáte proxy-server, který je používán i jinými lidmi. Dokonce i když nemáte žádný proxy-server nastavený v konfiguraci, je mnoho poskytovatelů, kteří využívají transparentní proxy-servery. Pokud nejste schopni vypnout proxy-server, je jediným řešením Premium účet.

Mohu navázat přerušené stahování?
Na tomto místě může pouze Premium členů pokračovat v přerušeném stahování.
Mohou využít rozsáhlé server rutiny, které také podporují stahování segmentů.
Tímto způsobem je možné soubor stáhnout rychleji zároveň s několika proudů, např. s download akcelerátory. Mějte prosím na paměti, že některé download akcelerátory Nemanipulujte stáhnout s několika potoků správně a produkují větší provoz, který bude vytvořen na svůj provoz.

Kolik souborů můžu stáhnout ve stejnou dobu?
Zdarma uživatelé pouze 1 soubor. Premium uživatelé mohou stahovat až 100 souborů současně.

Mohu použít Downloadtools nebo Download accelerator?
Ano, můžete použít některý z akcelerátorů: Speedget, Download Accelerator Plus, GetRight, FlashGet..

Jsou nějaká omezení při stahování?
Ano, jsou určitá omezení provozu jednotlivých uživatelů. Premium uživatelé jsou omezeni také, ale zdaleka ne jako free nebo anonymní uživatelé.

Proč je moje stáhování pomalé? Bývalo rychlé
To může mít mnoho důvodů, ale hlavní problém je, že existují limity pro anonymní a free uživatelé, kteří stahují v závislosti na zatížení. Premium uživatelé mají nastavenu maximální rychlost na 1,5 MB/s

Jak nahrát soubor?
Vyberte soubor pro upload klepnutím na tlačítko Procházet. Pak si můžete vybrat fotografie, audio, video, dokumenty nebo cokoliv jiného chcete poslat na server FreakShare.com. Po uploadu dostanete 2 Odkazy, jeden ke stažení a jeden k odstranění souboru. O odkaz ke stažení se můžete se svými přáteli nebo partnery. Každý soubor je možné.
Pozor: neumožňujeme nezákonné činnosti. Vyhrazujeme si právo zrušit účty, pokud je naší služby zneužíváno k nahrání nelegálního obsahu.

Mohu odstranit svůj nahraný soubor kdykoli?
Samozřejmě můžete! Po nahrání souboru, získáte exkluzivní odkaz pro stažení souboru a získáte také výhradní odkaz pro odstranění tohoto souboru.

Můžu nahrát více souborů najednou?
Ano, můžete vybrat více souborů najednou

Existuje nějaký limit pro Upload souborů?
Ano, maximální velikost souboru je 2048 megabajt

Jaké druhy souborů lze nahrát?
Všechny druhy. Jediné omezení je na pornografii, nahotu, sexuální obrazy a jakékoliv urážlivé materiály, a samozřejmě, autorsky chráněný materiál.

Mohu použít Uploadtool?
Ano, máme Uploadtool, ale pouze pro uživatele systému Windows! Podívejte se sem: http://freakshare.net/uploadtool.html

Jak mohu zvýšit svůj rank v affiliate programu?
Je nutné, abyste nahrávali soubory každý den. Nahrávání každý den je klíčové, pokud nechcete vkládat každý den min. 1 soubor, bude vaše hodnost klesat.
Zde je několik tipů, které vám mohou pomoci k získání vyššího ranku:
-Uploadujte soubory pouze na FreakShare.com. Použití jiné hostingové služby pro stejné soubory umožňuje uživatelům současně stahovat z různých míst a mají menší motivaci ke koupi Premia.
-Používejte pouze jednu hostingovou službu. Máte-li různé soubory na různých filehostingových službách, znamená to pro uživatele více Premiových účtů, které jsou méně ochotni kupovat, neboť je to vyjde dráž.
- Uploadujte soubory pouze v případě, že je budete podporovat a rozšiřovat jejich linky.
- Vynaložte větší úsilí při šíření svých linků než k nahrávání souborů.
- Příspěvky se svými linky vkládejte pouze na spolehlivé stránky - bez automaticky otevíraných oken, trojanů a podobných věcí.
- Uploadujte soubory denně, aktivita je hlavním faktorem. Pokud nechcete nahrávat denně, nemůžete dosáhnout vyššího ranku.

Jak mohu vydělat peníze?
Můžete si vydělat tím, že nahráváte a sdílíte soubory. Můžete si vydělat až 45€ za 1000 stažení, v závislosti na vašem ranku.

Referer link, co s ním mohu dělat?
Z uživatelů, kteří se registrují pod tímto odkazem se vám bude počítat 20% všech jejich zisků. Získáte tedy 20% všech příjmů z vašich doporučení.

Co mohu dělat s body?
Pokaždé, když uživatel (dokonce i premium) stahuje vaše soubory, můžete získat body.
Získáte 1 bod za každé stažení za předpokladu, že soubor je větší než 5 MB a uživatel nemá vytvořené více než 3 body za poslední hodinu. Vaše body můžete použít pro upgrade svého účtu a rozšířit ho na Prémiový.

Jak si mohu vyzvednout peníze?
Poté, co si vyděláte 20 €, můžete požádat o výplatu. Platby jsou vypláceny na PayPal účty nebo účet WebMoney nejpozději do 72 hodin.